Carlo Ancelotti

 OSCAR DEL POZO Afp
NEVJERICA NA TRIBINAMA

VIDEO Totalni šok u Madridu: Ancelotti se zakačio s Kataloncima, navijači pobjegli sa stadiona prije kraja

Barcelona je ovom pobjedom pobjegla Realu na šest bodova prednosti
Piše: SNObjavljeno: 26. listopad 2024. 23:07

Barcelona je deklasirala Real Madrid usred španjolske prijestolnice. Četiri pogotka u mreži Andrija Lunina jest nešto što će navijači obje momčadi dugo pamtiti, naravno, svatko na svoj način.

Dok su fanatici Barcelone u apsolutnom transu, navijači Kraljeva dugo će imati traume od ovog poraza. Koliko je ova utakmica bila bolna za njih dokazuje činjenica da su mnogi počeli napuštati Santiago Bernabeu prije završetka utakmice.

image
OSCAR DEL POZO Afp

Da stvar bude još gora po Real, kada je Barcelona zabila četvrti pogodak, Carlo Ancelotti izgubio je živce i zakačio se sa stručnim stožerom gostiju, bio je to potez kojeg ne bismo očekivali od stratega domaće momčadi. Situaciju pogledajte OVDJE.

Talijan je toliko revoltiran ovim porazom da je nakon utakmice bio toliko bijesan da je odmah po završetku napustio teren i otišao u svlačionicu, odbio je dati izjavu za televiziju, a kasnio je i na press konferenciju.

Barcelona je ovom pobjedom pobjegla Realu na šest bodova prednosti te nakon 11 utakmica drži prvo mjesto s 30 bodova na kontu.

Linker
27. listopad 2024 01:06