Sandra Tonalija iznijeli su s terena na nosilima

 NDERIM KACELI/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Nderim Kaceli/zuma Press/profimedia
RUŽNO JE IZGLEDALO

VIDEO: Trenutak u Tirani koji je zgrozio čitavu Italiju! ‘Novi Pirlo‘ ostao je nepomično ležati...

Nakon ovog incidenta odmah mu je organiziran pregled u privatnoj klinici. Srećom, sve je u redu...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. studeni 2022. 07:29

Talijanska nogometna reprezentacija, iako aktualni europski prvak iz prošle godine, ne priprema se za nastup u Kataru, na svjetskoj smotri koja počinje u nedjelju. Ni drugi puta zaredom, izabranici Roberta Mancinija, nakon Rusije 2018. nisu se uspjeli plasirati na Mundijal. Ali, to ih nije spriječilo da u srijedu navečer u Tirani ne odigraju jednu od dvije zakazane prijateljske utakmice. Albanci su bili dostojan protivnik na Areni Kombetare, čak su i poveli golom bivšeg Hajdukovog braniča Ardiana Ismajlija, no njihovo vodstvo trajalo je svega četiri minute. Golovima Di Lorenza i Grifa bio je postavljen konačan rezultat - 1:3.

Talijane je osim ranog vodstva Albanaca zamrznuo i detalj iz samog kraja prvog poluvremena. U sudačkoj se nadoknadi naime, ozlijedio standardni veznjak Milana, mladi Sandro Tonali. "Novi Pirlo", kako mu već dulje vrijeme tepaju, iznesen je s travnjaka potpuno imobiliziran, ali u stanju svijesti, nakon čega je prevezen u bolnicu u Tirani.

>>> ČITAV INCIDENT POGLEDAJTE OVDJE <<<

Novinari Gazzette dello Sport opisali su incident njega i albanskog veznjaka Espanyola, Keidija Barea "kao svaki drugi". No, Tonali je nakon pada na glavu ostao nepomično ležati. Pokušao je pomoći Lazijev albanski reprezentativac Hysaj, no udarac je bio prejak. Čini se, aterirao je baš ravno na čelo...

Na teren je odmah uletio liječnik reprezentacije, Angelo De Carli. Za njim stižu i nosila, a problem s glavom postaje sve veća enigma. Pri svijesti napušta travnjak, a nakon dolaska u svlačionicu i organiziranja privatnih bolničkih pregleda, područje stadiona napušta na nogama.

Iz bolnice su kasnije stigle ohrabrujuće vijesti. Ništa nije puklo, ništa se nije zatreslo, radilo se samo o neugodnom udarcu glavom o tlo, odnosno o kraćem stanju šoka kojeg je Tonali doživio.

Naravno, Milanovi navijači odmah su pohrlili na društvene mreže kritizirati odigravanje prijateljskih utakmica, forme koja je gotovo potpuno iščeznula nakon rađanja Lige nacija.

Linker
27. travanj 2024 03:22