Navijači Panathinaikosa (fotografija iz utakmice s Villarrealom)

 Yannis Halas/Imago Sportfotodienst/profimedia
NA RUBU INCIDENTA

VIDEO: U Ateni ‘pala‘ dvojica navijača zbog droge, stadion zviždao zbog transparenta za Boyse

Burne scene dogodile su se uoči početka utakmice između Panathiaikosa i AEK-a
Piše: SNObjavljeno: 25. rujan 2023. 23:22

Veliki derbi grčkog nogometa obilježila je gostujuća pobjeda AEK-a protiv Panathinaikosa (2:1), ali i transparent kojeg su domaći navijači posvetili pripadnicima Bad Blue Boysa.

‘Free the Boys‘, pisalo je na transparentu koji je istaknut neposredno pred početak utakmice, a igrači AEK-a nisu željeli početi utakmicu dok transparent nije uklonjen.

Cijela situacija dobila je veliku pažnju grčkih medija. Svi su imali poseban tekst posvećen ovoj situaciji, a NewsBomb donosi i video s tribina na kojem se čuje kako ostali navijači Panathinaikosa, ne ultrasi, negoduju zbog isticanja podrške Bad Blue Boysima koji su sudjelovali u neredima u kojima je poginuo Michalis Katsouris.

Transparent je ubrzo uklonjen, a video negodovanja publike možete vidjeti OVDJE.

NewsIt prenosi donosi kako su predstavnici AEK-a uočili transparent još i prije nego je on otvoren. Obavijestili su suca i nadležne osobe da oni neće igrati ako se transparent otvori, što se i dogodilo, ali sve je ipak kratko trajalo.

Isti portal donosi i kako su dvojica navijača Panathinaikosa uhićena na stadionu uoči početka utakmice. No transparent nema nikakve veze s njima jer su uhićeni zbog toga što su kod njih nađeni droga i baklje.

Linker
23. travanj 2024 07:25