Zlatan Ibrahimović i Bojan Krkić

 Screenshot
KOMIČNA SCENA

VIDEO: ‘Zašto se Bojan hvata za međunožje?‘ Urnebesni komentari na susret starih nogometnih prijatelja

Krkića je prošle godine završio karijeru i danas radi u mlađim klupskim selekcijama
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 07. kolovoz 2024. 10:34

Barcelona i Milan odigrali su u Baltimoreu predsezonsku utakmicu, završilo je 2:2 (Lewandowski je zabio dva pogotka za Katalonce, a Jović i Pulišić za Rossonere) nakon čega je talijanski doprvak slavio u raspucavanju jedanaesteraca.

Na margini utakmice zanimljiv je bio susret dvojice bivših suigrača, Zlatana Ibrahimovića i Bojana Krkića, nekoć velikog talenta Barcelone koji je prošle godine završio karijeru i danas radi u mlađim klupskim selekcijama. Snimak je, naravno, izazvao puno reakcija na društvenim mrežama, a uglavnom se komentira ponašanje Krkića.

SUSRET STRARIH PRIJATELJA I SVE KOMENTARE POGLEDAJTE OVDJE

"Zašto se hvata za međunožje?", "Dakle, zadnji put kad smo se družili imao si obećavajuću karijeru", moglo se pročitati.

Prošle godine Krkić je ispričao kako mu je Ibrahimović stao na stranu kada je u Barceloni imao nesuglasice s Pepom Guardiolom.

- Vjerujte mi, on (Ibrahimović) ima veće srce nego tijelo. Pozvao me i kako sam mu se približavao postajao je sve veći. Natjerao me da sjedim pored njega u svlačionici, a zatim mi je rekao: "Ne brini, dok sam ja ovdje, štiti ću te. Mislim to ozbiljno". On je ogromna medijska figura i jedan od najboljih napadača u povijesti nogometa, ali i osoba izuzetne osjetljivosti što je pokazao tog dana u svlačionici i tijekom naše zajedničke sezone u Barceloni - otkrio je Krkić.

Linker
19. rujan 2024 03:04