Lionel Messi sa suigračima

 Luciano Bisbal/zuma Press/profimedia
NEĆE PROĆI NEZAPAŽENO

VIDEO Zbog ovog Messijevog poteza navijači PSG-a će podivljati: ‘Minuta šutnje za Francusku koja je mrtva‘

Već su mu zviždali prošli vikend, a nakon ovoga stanje bi se dodatno moglo naelektrizirati
Piše: SNObjavljeno: 24. ožujak 2023. 13:54

Argentina je u prvom dvoboju nakon što je postala svjetski nogometni prvak ugostila Panamu i pobijedila s 2:0 u prijateljskom dvoboju na novoobnovljenom El Monumentalu u Buenos Airesu. Pred više od 90 tisuća gledatelja nakon utakmice igrači su slavili u poznatoj "Emi Martinez" pozi s kojom je primio Zlatnu rukavicu, nagradu za najboljeg vratara na SP-u. Nakon toga, krenula je pjesma zbog koje bi Leo Messi, jedan od strijelaca s dvoboja, mogao imati dosta problema.

U potpunom zanosu pjevalo se: "Minuta šutnje za Brazil koji je mrtav, minuta šutnje za Francusku koja je mrtva."

Sličnu pjesmu, samo s Francuzima u tekstu pjevali su Argentinci i nakon finala SP-a u Kataru, a to je već onda razjarilo navijače Messijevog PSG-a. Nakon što su mu proteklog vikenda prilikom domaćeg poraza od Rennesa zviždali zbog slabog odnosa s klubom i nekvalitetnih predstava, sada bi se izljev tih i takvih emocija mogao nastaviti. Messiju se već od ranije zamjera da je jedan od krivaca za ispadanje kluba iz Lige prvaka od Bayerna.

Jedan od igrača Argentine poveo je slavlje, a Messi se nije suzdržavao. Sve ovo konotira da će argentinski čarobnjak na ljeto napustiti Pariz i Park prinčeva...

>>> MESSIJEVO SLAVLJE POGLEDAJTE OVDJE <<<

Linker
25. travanj 2024 10:38