Adama Traore

 OLI SCARFF Afp
BRUTALAN START

VIDEO: Zvijezda Liverpoola nagazila protivniku kopačkom na lice: Je li ovo bili namjerno ili?

Puno navijača smatra kako je postojala namjera da Liverpoolov branič nagazi na svoga protivnika
Piše: Ante ŠakićObjavljeno: 08. siječanj 2023. 19:39

Andy Robertson udario je Adamu Traorea kopačkom u lice tijekom utakmice Liverpoola i Wolvesa u FA kupu. Dvije momčadi odigrale su uzbudljiv remi 2:2 na Anfieldu jučer navečer. Jurgen Klopp poslao je na teren jaku momčad, u pokušaju da se Liverpool oporavi od razočaravajućeg poraza od Brentforda u ponedjeljak.

No unatoč tome što su Wolvesi odmorili mnoge svoje zvijezde, Liverpool je teško odigrao neriješeno. Alissonov golemi kiks u 26. minuti sigurno je pomogao Wolvsima, Brazilac je odigrao loptu ravno do Goncala Guedesa koji ju je mirno pospremio u praznu mrežu. Prije poluvremena, međutim, Redsi su izjednačili. Darwin Nunez je sjajno završio lijevom nogom iz voleja i oživio sve unutar Anfielda.

A kada je Mohamed Salah doveo domaće u vodstvo od nekoliko minuta u drugom poluvremenu, činilo se da će Kloppova momčad umarširati u četvrto kolo. Međutim, Wolvesi su se uspjeli vratili u utakmicu kada je Hwang Hee-chan prošao Alissona i prebacio loptu preko crte

Ono što su navijači možda propustili tijekom akcijom prepunih 90 minuta je sukob između Andyja Robertsona i Adame Traorea. Robertson je imao vrlo zaposlenu večer pokušavajući održati korak s Traoreom. Krajem meča, Traore je pao na zemlju nakon izazova Ibrahima Konatea točno ispred Robertsona.

VIDEO STARTA ROBERTSONA NAD TRAOREOM POGLEDAJTE OVDJE!

Ono što je uslijedilo bilo je vrlo neugodno jer je Robertsonova čizma zakačila Traorea u lice dok je gledao da ga preskoči. Je li to bilo namjerno? Je li to bila nesreća? Volimo misliti da profesionalni nogometaš ne bi namjerno udario pečat na lice drugog profesionalnog nogometaša. Međutim, mnogi vjeruju da je Robertson to učinio namjerno.

Linker
07. svibanj 2024 23:21