Predrag Rajković

 PEDRO FIUZA Nurphoto Via Afp
VERBALNO ČAŠĆENJE

‘Vlahović ti j**e ženu!‘; ‘Napušite se k**ca!‘ Navijački sukob u Podgorici doveo tribine do usijanja

Rezervnom vrataru srpske reprezentacije itekako je zasmetalo to što mu viču navijači Crne Gore
Piše: SNObjavljeno: 28. ožujak 2023. 10:35

Crna Gora - Srbija. Utakmica je to koja je i jutro nakon održavanja u Podgorici i dalje na naslovnim stranama dobrog dijela regionalnih medija. Svašta se događalo, kako na terenu, tako i na tribinama. U centru pažnje u jednom se trenutku našao i Predrag Rajković, pričuvni vratar srpske reprezentacije koji se verbalno okršavao s crnogorskim navijačima.

Svašta su si dobacivali međusobno tijekom zagrijavanja igrača za utakmicu, a mediji u regiji uspjeli su i uloviti dio prepiske. Bilo je tu i takozvanog trećeg poluvremena na društvenim mrežama, gdje je Rajković, inače vratar španjolske Mallorce bio jedna od glavnih tema.

Rajković je naime, na jednom video-zapisu šutirao loptu namjerno u pravcu domaćih navijača na stadionu Pod Goricom. Navodno je tome bilo tako jer su ga izbacili iz takta njihovim non-stop uvredama na njegov račun.

- Vlahović ti j**e ženu! - govorili su mu, nakon čega je krenulo razračunavanje riječima.

- Napušite se k**ca! - odgovorio im je Rajković pa pljunuo u njihovom pravcu, i to na vrlo demonstrativan način.

Naravno, bio je to osvrt navijača Crne Gore na navodni skandal koji se dogodio za vrijeme Svjetskog prvenstva u Kataru, gdje se aludiralo na to da Rajkovićeva supruga Ana ima ljubavnu aferu s Dušanom Vlahovićem. Inače, napadač Juventusa zabio je oba pogotka u pobjedi Srbije (0:2) nakon koje reprezentacija pod ravnanjem Dragana Stojkovića ima maksimalnih šest bodova iz prve dvije utakmice u njihovoj kvalifikacijskoj skupini.

Linker
17. travanj 2024 03:55