Tin Jedvaj

 PAUN PAUNOVIC/CROPIX Cropix
SJAJNE PREDSTAVE

Zaboravljeni Vatreni proživio je tjedan iz snova. Hoće li ga Dalić vratiti na radar?

Njegov golgeterski ‘streak‘ pohvalio je i HNS na društvenim mrežama, istaknuvši uspjehe bivšeg reprezentativca
Piše: Vito TomasObjavljeno: 21. siječanj 2024. 23:00

Tin Jedvaj odigrao je fantastičan tjedan za Panathinaikos. U posljednje tri utakmice svoga kluba, u stilu iskusnog napadača, zabio je dva pogotka i realizirao jedanaesterac u raspucavanju.

Prvo je u 18. kolu grčkog prvenstva zabio u 2:2 remiju svoje momčadi kod AEK-a. Već tri dana kasnije odigrao je 120 minuta u susretu osmine finala grčkog kupa protiv Olympiacosa. Utakmica je završila bez pogodaka, a Jedvaj je udarac s bijele točke u raspucavanju uspješno pretvorio u gol te odveo Panathinaikos do pobjede.

‘Kruna‘ na savršen tjedan stigla je u susretu 19. kola protiv Asterasa, u kojoj je Jedvaj zabio za potvrdu 2:0 pobjede svojeg tima.

Jedvajev golgeterski ‘streak‘ pohvalio je i HNS na društvenim mrežama, istaknuvši uspjehe bivšeg reprezentativca. Za nacionalnu vrstu Jedvaj je upisao 26 nastupa i pritom upisao dva pogotka, oba u 3:2 pobjedi protiv Španjolske u Ligi Nacija. Posljednji nastup upisao je u 2:1 pobjedi protiv Švicarske u prijateljskoj utakmici 7. listopada 2020. Tri dana kasnije utakmicu Lige Nacije protiv Švedske odgledao je s klupe, a nakon toga ispao je iz planova Zlatka Dalića.

Jedvaj je u Panathinaikosu na posudbi iz Lokomotiv Moskve koja traje do lipnja ove godine. Za grčki klub bivši igrač Dinama upisao je 26 nastupa, pružajući solidne predstave, stoga nije neizgledno da ga Grci otkupe na kraju sezone.

Linker
27. travanj 2024 09:50