Luka Modrić i Cristiano Ronaldo

 KARIM SAHIB Afp
ISPREPLETENE SUDBINE

Zajedno stvarali povijest u Realu, zajedno odlaze iz nogometa!? Cristiano Ronaldo objavio veliku vijest

Odigrao je za Portugal nevjerojatnih 189 utakmica i postigao još nevjerojatnijih 117 pogodaka
Piše: SNObjavljeno: 21. rujan 2022. 19:10

Cristiano Ronaldo je reprezentativac Portugala od 20. kolovoza 2003. godine kad je debitirao protiv Kazahstana, ali danas već 37-godišnji napadač Manchester Uniteda, najbolji strijelac u reprezentativnom nogometu u povijesti, ne misli uskoro stati. Ne da se Ronaldo s travnjaka, što je potvrdio i u govoru na svečanosti pod imenom Quinas de Ouro koju je Nogometni savez Portugala organizirao u utorak.

"Bila je to duga cesta, ali iskoristit ću ovu priliku i reći da moj put još nije završen. Osjećam se motivirano, moja ambicija je velika kao i uvijek. U reprezentaciji igram s brojnim mladim nogometašima, želim zaigrati na Svjetskom prvenstvu u Kataru, ali i na Euru 2024. godine. Želim to sada otvoreno reći", Ronaldova je poruka.

Odigrao je za Portugal nevjerojatnih 189 utakmica i postigao još nevjerojatnijih 117 pogodaka. U subotu njegova vrsta igra s Češkom, u utorak sa Španjolskom, a CR7 je opet u kadru, tako da je za očekivati skorašnje povećanje tih brojki.

Podsjetimo, prije nekoliko dana je u svojem oproštaju od Hrvatskog nogometnog saveza dr. Zoran Bahtijarević nagovijestio kako i Luka Modrić ima namjeru igrati do Europskog prvenstva 2024. godine. Kapetan je na današnjoj presici dao do znanja kako još ima vremena za konačnu odluku, no jasno je da bi se dva nogometna velikana koja su i igrala zajedno, od nogometa mogli oprostiti u isto vrijeme...

Linker
28. svibanj 2023 14:01