Nemanja Bilbija

 SCREENSHOT YOUTUBE
RAZOČARAO GA JE

Žestok napad na bivšeg trenera Dinama: ‘On vrijeđa moju inteligenciju, a vjerujte ja nisam glup momak‘

Najbolji strijelac lige BiH nije dobio poziv u reprezentaciju pa je zbog toga i javno istupio.
Piše: HINAObjavljeno: 10. prosinac 2021. 17:45

Najbolji strijelac Premijer lige BiH i kapetan lidera mostarskog Zrinjskog Nemanja Bilbija ocijenio je vrijeđanjem inteligencije objašnjenje izbornika nogometne reprezentacije te zemlje Ivajla Peteva što ga nije pozvao da nastupi u prijateljskom susretu sa SAD-om.

- Tražio sam drugi profil igrača jer mi je potrebna trka, borba i snaga - rekao je u petak Petev na upit novinara zašto nije pozvao Bilbiju koji igra u životnoj formi. Bosanskohercegovačka reprezentacija u nogometu okupila se uoči prijateljskog susreta s momčadi SAD-a. Izbornik Petev je pozvao samo igrače koji nastupaju u Premijer ligi (PL) BiH.

Reagirao je na izjavu izbornika nogometne vrste BiH ocjenivši da se vrednuju njegovi rezultati.

- Nisam dobio poziv za okupljanje i poštujem odluku, ali neka mi netko objasni kako poštovati izjavu da su traženi drugačiji profili igrača? To vrijeđa moju inteligenciju za sve moje rezultate, a vjerujte ni u jednom pogledu nisam glup momak - rekao je Bilbija za N1.

Na službenoj Facebook stranici Hrvatski športski klub Zrinjski iz Mostara je istaknuo kako je Bilbija sa 107 postignutih pogodaka drugi strijelac svih vremena Premijer lige BiH, a u posljednja 22 susreta je postigao 22 pogotka.

"Nemanja Bilbija je kapetan HŠK Zrinjski", napisali su iz toga kluba. Većina sportske javnosti i medija u BiH kritizirali su odluku Peteva da ne pozove Bilbiju u reprezentaciju BiH.

Linker
19. travanj 2024 05:34