Josip Juranović nije zadovoljio Chrisa Suttona igrom u derbiju protiv Rangersa

 BRUCE WHITE/AFP/PROFIMEDIA Bruce White/Afp/Profimedia
PROMAŠEN KOMENTAR?

Žestoke kritike za Vatrenog: ‘Bio je grozan u derbiju, s ovakvom igrom će teško impresionirati skaute!‘

Ono što Sutton nije rekao je činjenica da je Juranović igrao na lijevom beku, a ne na ‘svojoj‘, desnoj strani
Piše: SNObjavljeno: 03. siječanj 2023. 20:10

Josip Juranović je odličnim igrama na Svjetskom prvenstvu zadobio pažnju mnogih europskih klubova koji bi ga željeli dovesti u svoje redove, ali nekadašnji engleski reprezentativac Chris Sutton bio je jako razočaran igrom hrvatskog reprezentativca u jučerašnjem derbiju između Rangersa i Celtica koji je završio rezultatom 2:2.

"Juranović je igrao u polufinalu Svjetskog prvenstva, a sada je izgledao kao da je išao po zabavama nekoliko tjedana nakon što se vratio iz Katara. Bio je užasan. Povezuju ga s Barcelonom i Chelseajem, a na ovoj utakmici ste se morali zapitati kako je ovo, k vragu, odigrao. Stvarno je bio užasan", rekao je Sutton za BBC koji je veliki dio svoje karijere proveo upravo u Celticu dok je na Twitteru dodao kako će Juranović ovakvom igrom teško impresionirati skaute.

Ono što Sutton nije napisao ni rekao je činjenica da Juranović nije bio u startnoj postavi Celtica te da je u igru ušao u 21. minuti umjesto ozlijeđenog Grega Taylora.

To je značilo da je Hrvat zauzeo njegovo mjesto na lijevom beku, a ne na ‘svojoj‘, desnoj strani, pa su i tako žestoke kritike na Juranovićev račun, donekle promašene.

Linker
07. svibanj 2024 07:28