GLYN KIRK Afp
PODIJELJENA MIŠLJENJA

Žestoki sukob legendi u studiju ITV-a! ‘Puno ćeš više naučiti ako slušaš, pusti nekog drugog da priča!‘

Jedanaesterac dosuđen za Argentinu u utakmici protiv Saudijske Arabije izazvao je žustru polemiku u studiju ITV-a
Piše: SNObjavljeno: 22. studeni 2022. 14:00

Roy Keane i Graeme Souness nikako se nisu mogli složiti oko jedanaesterca koji je dosuđen nakon kontakta Mohameda Kannoa na Leandru Paredesu.

"Ne mislim da je to jedanaesterac", rekao je Keane sa čijom se konstatacijom Souness nije složio.

"On je branićč i nije gledao loptu. Nije uopće gledao loptu i samo gleda gdje je argentinski igrač. Mislim da je to jedanaesterac", odgovorio je Souness i tako opravdao odluku slovenskog suca Vinčića.

"Ne, ne, ne! Ovo će semo ohrabriti simuliranje. Paredes braniča vuče prema dolje", opet se uključio Keane.

"Roy, ne slušaš što Laura (prezenterica ITV-a) govori. Postoji direktiva za suce, a ovo nije mišljenje, ovo je činjenica. Branič nije ni gledao loptu".

Keane je onda poludio: "Čuo sam što je rekla. Ovo će samo ohrabriti simuliranje. Ovdje sam da dam svoje mišljenje i ovo nije penal!"

"Ovdje se ne radi o tvom mišljenju, već o zakonima igre. Ova interpretacija je novi zakon igre i ako ne obraćaš pažnju na loptu kod falula, to je penal", uzvratio je Souness.

"Ja sam ovdje da bih dao svoje mišljenje i ponovit ću opet, to nije penal i to je moje mišljenje."

Onda je vidno iziritirani Souness poludio:

"Čuo sam te da to kažeš 10 puta, pusti nekog drugog da govori. Puno više ćeš naučiti ako slušaš, a ne pričaš cijelo vrijeme".

Pogledajte naš novi Mundocast u kojem je Stjepan Tomas komentirao nove dvojbe Dalića oko početne postave za utakmicu protiv Maroka, ali i sve druge aktualnosti oko Vatrenih i SP-a u Kataru:

Linker
18. travanj 2024 13:38