Barak Bakhar više nije trener Crvene zvezde

 RONNY HARTMANN/Afp
POTRES NA MARAKANI

Zvezda nakon poraza od Partizana ekspresno potjerala trenera, vraća se veliki ljubimac navijača

Vladan Milojević će se nakon četiri godine vratiti na klupu Crveno-bijelih
Piše: SNObjavljeno: 20. prosinac 2023. 21:10

Izraelac Barak Bakhar više nije trener Crvene zvezde, objavio je beogradski Blic samo nekoliko minuta nakon završetka Vječitog derbija u kojem su Crveno-bijeli poraženi od Partizana (1:2).

Poraz u najvećem derbiju srpskog nogometa nadovezao se na loše nastupe u Ligi prvaka, što je očito bila kap koja je prelila čašu čelnim ljudima kluba s Marakane. Bakharu je očito odzvonilo i prije utakmice s Partizanom, čekao se samo idealan povod, jer se već zna da će novi/stari trener Crvene zvezde biti 53-godišnji Vladan Milojević.

image

Vladan Milojević

Orange Pics Bv/Alamy/Profimedia

Radi se o jednom od najcjenjenijih srpskih stručnjaka, koji je dvije godine zaredom (2017., 2018.) bio proglašen najboljim trenerom u Srbiji, a posljednji angažman imao je u ciparskom Apollonu. Zvezdu je vodio između 2017. i 2019. godine, donio joj dva naslova prvaka, a onda krajem 2019. ponudio ostavku u trenutku kad je na ljestvici vodio s 11 bodova prednosti.

Blic piše da je Milojević "preporodio klub koji je godinama tonuo" te da je bio miljenik navijača.

Crveno-bijeli će proljetni dio sezone dočekati s jednim bodom manje od Partizana, a prema pisanju klupskih kroničara, svlačionicu čeka "provjetravanje" u zimskom prijelaznom roku.

Linker
14. lipanj 2024 22:34