Hakim Ziyech više neće igrati za reprezentaciju

 GLYN KIRK Afp
NE PLANIRA SE VRATITI

Zvijezda Chelseaja se oprostila od reprezentacije, a za to krivi bivšeg trenera Dinama: ‘Bilo je tu laži‘

‘Jasno mi je što se ondje događa i sada sam fokusiran samo na klub‘, poručio je između ostalog
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. veljača 2022. 18:55

Najveća zvijezda reprezentacije Maroka i velika zvijezda Chelseaja Hakim Ziyech se odlučio oprostiti od reprezentacije. Razlog je sukob s izbornikom Vahidom Halilhodžićem koji traje već nekoliko mjeseci, a kap koja je prelila čašu bila je to što ga nekadašnji trener Dinama nije zvao na Afrički kup nacija.

Suigrači i navijači stali su na Ziyechovu stranu i nadali se da će se njihova zvijezda ipak predomisliti i vratiti se u reprezentaciju, ali izgleda da od toga neće biti ništa.

"Razumijem navijače, ali ja se neću vratiti u reprezentaciju i to je moja konačna odluka. Jasno mi je što se ondje događa i sada sam fokusiran samo na klub", rekao je Ziyech za AD Sports TV pa dodao kako poštuje odluku izbornika Halilhodžića koji je napomenuo da ga ne bi zvao čak ni da je Messi:

"Na kraju krajeva, Halilhodžić je tu odluku donio i morate to poštovati. Uz to su došle i brojne laži i ja se sigurno neću vraćati u reprezentaciju. Shvaćam navijače i žao mi je njih, ali situacija je takva", zaključio je Ziyech.

Linker
26. travanj 2024 18:44