HANDOUT Afp
CURE DETALJI KAOSA

Zvijezda Fenera zadnjim kružnim opalila huligana, suigrač nokautirao drugog, uprava kluba bacala boce

Sukob nije bio samo na terenu, kaos je vladao i na tribinama,a sudjelovali su i članovi uprave Fenera
Piše: Vito TomasObjavljeno: 17. ožujak 2024. 22:40

Prava ludnica dogodila se na utakmici 30. kola turskog prvenstva između Trabzonspora i Fenerbahçea. Slavili su gosti u uzbudljivoj utakmici s 3:2, no nogomet nije ono o čemu se priča poslije utakmice.

Prvo je Dominik Livaković u 100. minuti, dok mu se pružala pomoć, pogođen nepoznatim predmetom u bradu. Raskrvarilo je to hrvatskog reprezentativca, ali to je bio tek početak pravog kaosa. Nakon teško izborene pobjede Žuti kanarinci odlučili su pobjedu proslaviti na centru. Nije to sjelo domaćim navijačima koji su obuzeli teren i počeli napadati igrače Fenera.

Gostujući igrači počeli su trčati put svlačionice, pokušavajući izvući živu glavu, a jedan od debljih krajeva, o čemu smo već pisali, izvukao je upravo Dominik Livaković, kojeg je jedan od navijača laktom udario u glavu.

image
HANDOUT Afp

Ipak, u općoj tučnjavi koja se u tom trenutku odvijala, titulu ‘najboljeg borilačkog poteza‘ odnio je bivši igrač Chelsea Michy Batshuayi. On je u jednom trenutku, u kojem je naočigled mirno neometan stajao, kružnim letećim udarcem nogom nokautirao jednog od domaćih navijača. Šokantan potez belgijskog napadača, koji je iznenadio neočekivanošću i brutalnošću poteza, ali i činjenicom da je uopće sposoban izvesti nešto takvo. U svakom slučaju, zasigurno mu slijedi visoka kazna, a i sumnjamo da će mu se itko više približavati s ovakvom nonšalancijom.

Ali, tu nije kraj... Koliko god nerealno zvučilo, Batshuayi je imao ozbiljnog konkurenta za borilački potez večeri. Naime, njegov suigrač Bright Osayi-Samuel također je nokautirao jednog od navijača, ubojitim udarcem šakom u glavu. Ozbiljna kazna sjest će i na njegov račun, a ni njemu neće više bilo tko prilaziti.

image
HANDOUT Afp

Sukob nije bio samo na terenu, kaos je vladao i na tribinama, gdje su žrtve postali i članovi uprave Fenerbahçea. Jedan od članova u jednom je trenutku poludio i uzvratio domaćim navijačima. Letjele su boce i razni predmeti na sve strane, a nastradala je i glava jednog od navijača Trabzona.

Linker
25. travanj 2024 08:22