MARCO BERTORELLO Afp
 Angel di Maria

Zvijezda Juventusa demantirala glasine: ‘To je nije istina, prestanite izmišljati!‘

Nedavno je bio i na udaru kritika navijača, no možda se sad oni najžešći malo smire
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 28. listopad 2022. 06:07

Napadač torinskog Juventusa, Ángel di María, na društvenim je mrežama demantirao najnovije glasine koje ga povezuju s mogućim povratkom u Argentinu u siječnju.

"Ne znam tko je izmislio da odlazim u siječnju, moje izjave koje ste vidjeli u kojima govorim da ću se umiroviti u Rosario Centralu (klubu u kojemu sam počeo karijeru) su nedavne, ali to su izjave koje sam napravio od dana kada sam prvi put došao u Europu 2007. To ne znači da želim otići danas, niti ću otići u siječnju, stoga molim vas prestanite izmišljati , jako sam sretan u ovom velikom klubu, jako sam sretan u gradu i kad se vratim fizički ću biti dobro, dat ću momčadi najbolje od sebe kao što sam uvijek radio dok sam igrao, ovdje i u svim momčadima u kojima sam igrao. Volim igrati nogomet, ne volim gledati utakmice iz svoje kuće, volim ih igrati, stoga vas molim da ne vjerujete svemu što pročitate jer to ne pomaže, samo prlja moje ime i ime kluba", objavio je Argentinac na svom Instagram profilu.

Nedavno je bio na udaru kritika navijača koji su mu zamjerili što putem društvenih mreža najavljuje kopačke koje će nositi na nadolazećem Svjetskom prvenstvu u Kataru, a pritom zbog ozlijede ne nastupa za Juventusu za koji je od transfera iz PSG-a odigrao svega 334 minute tijekom sedam utakmica. Pritom je upisao jedan gol i tri asistencije. Objavom koja ulijeva nadu navijačima da ih Di María neće tako brzo napustiti, možda je barem malo smirio strasti iz prethodnih dana.

Argentinski napadač stigao je u Juventus besplatno na ovom transfer marketu. Iako su španjolski mediji tada prenosili vijesti o mogućem dolasku u Barcelonu, bivši igrač PSG-a odlučio za talijansku ponudu.

Linker
18. svibanj 2024 18:43