PROFIMEDIA Profimedia
NIJE JOJ SVEJEDNO

Abramovičeva ‘željezna lady‘ na udaru zbog 345.00 eura: ‘Ovo obećam svakome tko me pokuša zaj***ti, platit ćeš!‘

‘Dajem ti priliku da ispraviš stvari i iskupiš se za vaše ponašanje...‘
Piše: Robert KrnjićObjavljeno: 19. listopad 2022. 20:45

Britanski The Times tvrdi kako je bivšoj sportskoj direktoriji Chelseaja, Marini Granovskaijoj, prijetio neimenovani agent jednog od igrača „bluesa“. Poslao joj je nekoliko prijetećih mailova, tražeći od 47-godišnje Ruskinje da mu plati 345.000 eura od transfera, na koje, prema njegovom mišljenju, polaže pravo.

- Dajem ti priliku da ispraviš stvari i iskupiš se za vaše ponašanje. Meni i mojim partnerima dugujete 345.000, i taj novac želim odmah. Ako Chelsea ne plati, krivnja se prebacuje na tebe. Obećajem da ću te natjerati da platiš. To nije prijetnja, to je obećanje koje dajem svakome tko me pokuša zaj***i na bilo koji način. Bio sam dobar prema tebi dovoljno dugo - navodno stoji u jednoj od elektroničkih poruka.

image
PROFIMEDIA Profimedia

Ruskinja je londonsku policiju o spornim mailovima obavijestila 19. rujna. Policijski službenici odmah su uhitili agenta, ali je ubrzo pušten uz jamčevinu i bez podizanja optužnice. Times navodi kako je agentov odvjetnik rekao kako je njegov branjenik odlučno negirao optužbe koje mu se stavljaju na teret.

image
PROFIMEDIA Profimedia

Granovskaia se pridružila Chelseaju 2013., a godinu kasnije postala je sportska direktorica. Slovi kao osoba od velikog povjerenja Romana Abramoviča (55), otočki mediji nazivali su je Chelseajevom „željeznom lady“, a ruskom oligarhu pomogla je i u prodaji kluba, nakon zapadnih sankcija ruskim poduzetnicima zbog rata u Ukrajini. Posao je završen u svibnju, a Granovskaia se u londonskom klubu zadržala do kraja lipnja.

Linker
03. svibanj 2024 23:43