DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
NOVOSTI IZ MAKSIMIRA

Ademi otputovao s Dinamom na veliki okršaj! Evo kakva je situacija s kapetanom Modrih uoči utakmice

Ademi ne bi trebao biti upitan za iduću europsku stepenicu, svejedno s kim Dinamo igrao
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 09. kolovoz 2021. 09:29

Trenirao je u nedjelju Arijan Ademi, nije to bio puni trening, odradio je neke vježbe s loptom, da vidi kako se mišić ponaša pod nogometnim naporom. Prema našim informacijama, nije Dinamov kapetan još potpuno ozdravio, ipak je to ozljeda koja iziskuje vrijeme za oporavak, nije 100 posto spreman i Damir Krznar u ovom trenutku ne planira započeti utakmicu s njim u momčadi.

Po svemu sudeći, istrčat će istih 11 kao u Maksimiru. No, Ademi ipak putuje s momčadi u Varšavu, jasno, njegova je uloga značajnija od samog doprinosa na travnjaku, bit će u zapisniku, sjediti na klupi. I, ako će baš trebati, ako bude neophodan na terenu, tada bi Ademi mogao ući u igru, međutim, svi se nadaju da to ipak neće biti potrebno, da će Dinamo sačuvati svog kapetana za play-off Lige prvaka.

image
DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix

To je osnovna ideja, ide u Poljsku da bi bio podrška suigračima, da bi svojim prisustvom dodatno probudio adrenalin, ali ako će Krznar ikako moći izbjeći da ga ne stavi u igru i ne riskira težu ozljedu, Dinamov trener neće posegnuti za njegovim iskustvom na travnjaku.

No, sve to ipak donosi optimizam da Ademi ne bi trebao biti upitan za iduću europsku stepenicu, svejedno s kim Dinamo igrao, kapetan bi tada trebao biti spreman.

Linker
04. svibanj 2024 20:27