BRAZIL

Adrianu prijeti zatvor

Piše: HinaObjavljeno: 05. studeni 2014. 16:57

Bivši brazilski reprezentativac Adriano (32) mogao bi završiti u zatvoru jer je protiv njega u Rio de Janeiru podignuta optužnica zbog pomaganja u kriminalnom dijelu.

Bivši napadač milanskog Intera, Flamenga i Corinthiansa optužen je da je kupio motocikl jednom članu narko-bande, a ustanovljeno je da je upravo taj motocikl 2008. korišten kod preprodaje droge. Kriminalac kojem je Adriano kupio motocikl njegov je prijatelj iz djetinjstva, iz Vila Cruzeira, jedne od najopasnijih favela u Riju.

Adrianov glasnogovornik izrazio je čuđenje cijelim slučajem, te tvrdi da Adriano niti ne zna da je optužen budući da ga nitko nije saslušao, a ni obavijestio o optužnici. Brazilac je trenutno u francuskom Le Havreu gdje s tamošnjim drugoligašem očekuje potpisivanje ugovora. Kontroverni napadač osvojio je s Brazilom Copa Americu, a s Interom dva prvenstva, no puno je poznatiji po svojoj borbi s ovisnosti o alkoholu i s viškom kilograma. Zadnji ugovor je imao s Atletico Paranaenseom još u siječnju, a otad je bez kluba.

Linker
06. svibanj 2024 22:36