MATTEO BOTTANELLI Nurphoto Via Afp
VELIKA SRAMOTA

Agent otkrio užasavajući detalj nakon transfera velike zvijezde! Prijetili njemu i njegovoj obitelji

‘Ne možemo tolerirati uvrede i prijetnje koje smo ja i moja obitelj trpjeli, to prelazi sve granice‘
Piše: Ivo KneževićObjavljeno: 15. kolovoz 2021. 08:31

Federico Pastorello, agent Romelua Lukakua, otkrio je kako je zajedno sa svojom obitelji u proteklih tjedan dana bio žrtva raznoraznih prijetnji od strane jednog dijela Interovih navijača. Pastorello tvrdi kako ga mnogi vide krivcem za Lukakuov odlazak u Chelsea i da je dobivao prijetnje smrću.

- Ne možemo tolerirati uvrede i prijetnje koje smo ja i moja obitelj trpjeli, koje prelaze sve granice civiliziranosti i tolerancije - napisao je između ostaloga u svojoj objavi Pastorello.

Dodao je još i kako je cijela Interova direktorska postava, predvođena Beppeom Marottom, bila protiv ovog transfera, kao i trener Simone Inzaghi, ali da je odluka donesena od strane vlasnika. Lukaku je u Chelsea prešao za 115 milijuna eura.

image
MIGUEL MEDINA Afp

Liverpool još nije produljio ugovor svog kapetana Jordana Hendersona, ali Jürgen Klopp uvjerava da nema razloga za brigu i da će to uskoro biti obavljeno. Redsi su nedavno produžili ugovore mnogim ključnim igračima, Van Dijku, Alissonu, Alexander-Arnoldu i Fabinhu, te bi Henderson trebao biti idući.

- Razriješit ćemo to. To nam je bitno i obavit će se - rekao je Klopp o Hendersonu.

Danski stoper Jannik Vestergaard potpisao je, pak, za Leicester za 15 milijuna funti, potvrdile su Lisice. Vestergaard je stigao kao zamjena za Wesleya Fofanu, koji je u pripremama pretrpio tešku ozljedu.

Danac u Leicesteru

Danac stiže kao četvrto pojačanje sezone nakon Dake, Soumarea i Bertranda s time da mu je Bertrand već dobro poznat iz Southamptona, a isto tako i Kasper Schmeichel iz reprezentacije Danske, s kojom je stigao do polufinala nedavnog Europskog prvenstva.

Pojačao se i Newcastle, koji je doveo Arsenalova veznjaka Joea Willocka za 25 milijuna funti. Willock je prošlu polusezonu već bio na posudbi u Newcastleu i itekako impresionirao.

Linker
02. svibanj 2024 00:10