Aguero je u prosincu objavio da odlazi u mirovinu

 PAU BARRENA Afp
‘OSTAJEM BEZ DAHA...‘

Agüero se požalio iz mirovine: ‘Zapitam se hoću li ikada više sprintati, moje srce ne radi adekvatno‘

Argentinski napadač danas je bio aktivan na društvenim mrežama.
Piše: S.N.Objavljeno: 16. veljača 2022. 06:52

Sjajan argentinski napadač Sergio Agüero sredinom je prosinca prošle godine objavio kako odlazi u mirovinu s 33 godine zbog problema sa srcem.

Agüero je tako za Barcelonu zaigrao u samo pet utakmica nakon što je prethodno bio član Independientea, madridskog Atletica i Manchester Cityja, a danas je na društvenim mrežama odgovarao na pitanja navijača i izrazio zabrinutost za svoje zdravstveno stanje.

"Ponekad se zapitam hoću li ikada više moći sprintati. Osjećam kako moje srce ne radi adekvatno", rekao je Argentinac koji je dodao:

"Kada pokušam igrati nogomet, ostanem bez daha."

Agüeru je bilo jako teško priznati da biše ne može igrati nogomet.

"Prvih 15 dana nakon posljednje utakmice je bilo grozno. Mislio sam da će sve biti u redu, ali kada sam došao u bolnicu pa su me ostavili u maloj sobi punoj monitora znao sam da se nešto loše događa. Nakon dava dana u bolnici postao sam nervozan."

Nakon priče o zdravstvenom stanju na Twitteru je Agüero odgovorio jednom korisniku koji ga je nazvao 'kukavicom' zbog toga što Argentinac nije javno rekao kako su mu problemi sa srcem nastali zbog cjepiva protiv covida.

"Oops, zašto biti ovako agresivan? Ne znam što je uzrok zbog kojeg sam moramo prestati s nogometom, još uvijek ne znam. Može biti zbog covida ili cjepiva ili nečeg trećeg, ali to se dogodilo i sada se moram brinuti za sebe. Ali znam da sam i prije imao nešto, a zbog čega se aktiviralo ne znam", napisao je Agüero.

Linker
05. svibanj 2024 13:59