Koreografija Delija na 'večitom derbiju'

 SCREENSHOT
‘HISTERIJA PROTIV SRBIJE‘

Aleksandar Vučić o koreografiji Delija: Ma kakvo ukrajinsko groblje, pa to su Pantelija i Maratonci!

Predsjednik Srbije je stao u obranu navijača Zvezde: ‘U tri dana ostario sam deset godina!‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. veljača 2022. 14:22

Crvena zvezda i Partizan su odigrali 166. 'vječiti derbi', a iako je domaćin slavio s 2:0, rezultat je pao u potpuno drugi plan. Sve su šokirale Delije koje su sjevernu tribinu stadiona Rajko Mitić obojale u boje ukrajinske zastave, a onda unutar nje formirali križeve i nadgrobne spomenike.

Ova provokacija huligana iz Srbije je naišla na žestoku javnu osudu, a dan kasnije je u obranu navijača Crvene zvezde stao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. On smatra da je to sve plod histerije protiv njegove zemlje.

image

Predsjednik Srbije stao je u obranu huligana koji su šokirali svojom koreografijom

IVANA BATEV/CROPIX

"Tu histeriju protiv naše zemlje možete vidjeti i s utakmice na Marakani i po lažnim vijestima. Netko prikaže Panteliju i Maratonce, a oni vam pričaju u Ukrajini i ne znam čemu... Ali to vam je bilo i u izmišljenom avionu koji ide po košarkaša Petruševa, to je bilo u lažnoj vijesti u našim medijima, da ne podržavamo teritorijalni integritet Ukrajine, a onda svi u regiji preuzimaju njihovu laž usprkos tome što to demantira predsjednika Vlade", rekao je Vučić pa dodao:

"Baš njih briga što će Srbija patiti zbog njihove laži. Situacija je užasno teška. Ne pamtim ovakav period. Mislim da je Laušević rekao: 'Godina prođe, a dan nikako'. Dan mi je kao godina dug. Ostario sam u prošla tri dana kao u zadnjih 10 godina", zaključio je Vučić.

Linker
18. travanj 2024 10:29