LISBON, PORTUGAL - MAY 24: Luka Modric of Real Madrid in action during the UEFA Champions League Final between Real Madrid and Atletico de Madrid at Estadio da Luz on May 24, 2014 in Lisbon, Portugal. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)
 Laurence Griffiths / Getty Images / 2014 Getty Images
TALIJANI ŽELE PROLAZ

ALLEGRI 'Sretan sam jer protiv nas ne igra najvažniji Realov čovjek - Modrić'

Piše: ArhivaObjavljeno: 04. svibanj 2015. 14:56

Kada su prije deset dana na ždrijebu Lige prvaka izvukli Real Madrid u Juventusu su likovali. Optimizam ih još uvijek nije napustio. U Torinu su uvjereni kako mogu izbaciti prvaka Europe. 'Stara dama' vjeruje kako protiv Barcelone ili Bayerna ne bi imali šanse, no ranjeni Real već je sasvim druga priča.

Dan uoči velikog okršaja u polufinalu Lige prvaka trener Juvea Massimiliano Allegri i dalje tvrdi kako može izbaciti Španjolce:

- Kada dođete tako daleko morate vjerovati da možete otići do kraja. Real je sjajna momčad, možda najbolja u Europi, no oni imaju problema s izostancima. U Španjolskoj se bore za naslov, dogurali su do polufinala Lige prvaka i to mora ostaviti traga. Uostalom, na njima je ogroman pritisak... Mi smo svoje za ovu sezonu već učinili, a to je naša ogromna prednost.

Da je talijanski strateg veliki obožavatelj Luke Modrića dokazao je i na konferenciji za novinare.

- Uz naravno Ronalda, Modrić je najvažniji igrač Reala i sretan sam što se u utorak neće pojaviti na terenu. On je čovjek koji Realu strašno nedostaje...

Linker
19. travanj 2024 05:57