Chad Ochocinco Johnson

 MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
POHVALIO SE NA TWITTERU

Američka zvijezda kolekciji dodala dres proslavljenog Vatrenog, fanovi oduševljeni: ‘Legendarni odabir!‘

Karijeru je završio nakon što je suprugu udario glavom, a FIFA 23 danas mu je omiljeni hobi
Piše: SNObjavljeno: 31. siječanj 2023. 11:39

Chad Ochocinco Johnson osebujno je lice američkog nogometa - 11 godina proveo je u NFL-u kao igrač Cincinnati Bengalsa i New England Patriotsa, a karijeru je završio u Miami Dolphinsima nakon što je klub raskinuo suradnju jer je tadašnju suprugu udario glavom. Sudeći po sadržaju na profilima društvenih mreža, lako je zaključiti da je Johnson i nogometni fanatik, a svojoj kolekciji dresova pridodao je i jedan kockasti.

- Novi klasik je upravo stigao - objavio je Johnson na Twitteru povrh fotografije na kojoj vidimo dres Davora Šukera, zbog čega je zaradio hrpu pozitivnih reakcija svojih pratitelja.

"Izgleda da je Chad nogometni znalac", "legendarni odabir", "ponosimo se tobom", "impresionirani smo".. Samo su neki od komentara ispod objave, a jedan od pratitelja sjetio se čuvene bronce rekavši "bilo je to nevjerojatno Svjetsko prvenstvo za njega". Aludacija, naravno, na podvig Vatrenih iz 1998. godine na SP-u u Francuskoj, kada je Šuker bio najbolji strijelac Mundijala sa šest postignutih pogodaka, jednim više od Argentinca Gabriela Batistute i Talijana Christiana Vierija.

image

Chad Ochocinco Johnson

JLN PHOTOGRAPHY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Inače, Johnson je iznimno popularna osoba, a CNBC ga je 2011. proglasio najutjecajnijim sportskim licem svijeta. Jedan je od najboljih hvatača (‘wide reciever‘) u povijesti Bengalsa, a neslavan završetak karijere nastao je nakon spomenutog kaznenog dijela nasilja, zbog čega mu je izrečena kazna kućnog pritvora, što Dolphinsi nisu željeli tolerirati.

Početkom prosinca pohvalio se fotografijom na kojoj pozira s Giovannijem Infantinom uz navod "najbolji igrač FIFA-e 23 i predsjednik FIFA-e".

Računalna igrica FIFA još je jedan od predmeta njegova interesa, a za sebe voli reći da je najbolji igrač virtualnog nogometa.

Linker
02. svibanj 2024 11:24