POVRATAK LAVEZZIJA

Ancelotti prijeti Čačiću: 'Svi naši kritičari će zašutjeti nakon utakmice s Dinamom!'

Dinamo se kroz kvalifikacije probio do Lige prvaka i zaslužuje igrati u tom natjecanju. Zašto ne bi imao pravo igrati Ligu prvaka? - rekao je trener Parižana
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 05. studeni 2012. 20:43

Carlo Ancelotti je na press konferenciji na stadionu Park prinčeva uglavnom odgovarao na pitanja o porazu PSG-a od St. Etiennea. Naravno, u cijeloj priči morao je spomenuti i Dinamo, a po onome što smo čuli, Modrima se ne piše dobro.

- Na sve ove kritike koje ste nam udijelili nakon poraza od St. Etiennea odgovorit ćemo na terenu - obratio se novinarima, te nastavio:

- Mislim da će svi ti kritičari vrlo brzo zašutjeti, već nakon utakmice s Dinamom. Pokazat ćemo koliko vrijedimo, želimo dobrom igrom i pobjedom razveseliti naše navijače.

Ancelotti je dobio pitanje zaslužuje li Dinamo uopće igrati Ligu prvaka, s obzirom na sve te silne poraze i činjenicu da još ove sezone nije postigao pogodak.

- Dinamo se kroz kvalifikacije probio do Lige prvaka i zaslužuje igrati u tom natjecanju. Zašto ne bi imao pravo igrati Ligu prvaka? Jedino se nadam da baš protiv nas neće postići svoj prvi pogodak.

Pitali su novinari poznatog stručnjaka dokle može njegova momčad u Ligi prvaka?

- Iskreno, nemam pojma. Znam samo da želimo biti prvi u ovoj skupini, a da bismo to ostvarili, moramo pobijediti Dinamo.

Također najavio je mogućnost da od prve minute zaigra Lavezzi, ali uz napomenu da će sastav odrediti tek prije početka utakmice.

Linker
19. svibanj 2024 03:43