RSC Anderlecht's Belgian forward Romelu Lukaku celebrates after scoring during a UEFA Europa League football match, on February 25, 2010, against Athletic Bilbao at Constant Vande Stock stadium in Brussels. AFP PHOTO JOHN THYS
 AFP
STIGLA POTVRDA

Anderlecht potvrdio - talentirani Romelu Lukaku novi je napadač Chelseaja!

Šteta je što moramo pustiti Romelua kojeg je Anderlecht i otkrio i odgojio kao nogometaša, ali ovaj je transfer dobitna situacija - izjavio je direktor kluba iz Bruxellesa
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 06. kolovoz 2011. 23:32

Anderlecht i Chelsea dogovorili su transfer 18-godišnjeg Romelua Lukakua na Stamford Bridge, potvrdio je belgijski klub putem svoje web-stranice. Mladi će napadač potpisati za engleskog doprvaka nakon što prođe liječničke testove i dogovori osobne uvjete suradnje s Chelseajem. Visina odštete zasad nije objavljena.

- Šteta je što moramo pustiti Romelua kojeg je Anderlecht i otkrio i odgojio kao nogometaša, ali ovaj je transfer dobitna situacija i za igrača i za klub - izjavio je direktor kluba iz Bruxellesa Herman van Holsbeeck.

Lukaku je, unatoč svojoj mladosti, skupio već devet nastupa za seniorsku belgijsku reprezentaciju. U sezoni 2009/10 je s nepunih 17 godina bio prvi strijelac belgijske Jupiler lige.

Linker
29. svibanj 2024 01:01