FRANCK FIFE Afp
POLJULJANA LJUBAV?

Antoneli je muka, ‘uhvatila‘ Messija s drugom, a mrak na oči joj je pao kada je vidjela spornu fotografiju

Odnos Messija i novinarke Martinez počeo je dobivati medijsku pažnju nakon njihovog intervjua
Piše: SNObjavljeno: 03. studeni 2023. 21:33

Na nedavnoj dodijeli nagrada organiziranoj od strane francuskog France Footballa Lionel Messi okrunio se svojom osmom Zlatnom loptom. Ova spomenuta dodjela neće ostati u najboljem sjećanju Messijevoj supruzi Antonelli Roccuzzo, zbog spornog trenutka koji se dogodio između njenog supruga i sportske novinarke Sofie Martinez.

Na internetu je procurio video koji ukazuje kako Messi izgledno zainteresirano upućuje poglede prema poznatoj novinarki dok istovremeno odgovara na pitanja tijekom intervjua s drugom osobom.

Martinez je naime ljubazno pozdravila Messija i njegovu obitelj na crvenom tepihu dok je Argentinac odrađivao svoje medijske obaveze, a posebno se istaknula reakcija njegove supruge nakon pozdrava s novinarkom, kada je Antonela ubrzo nakon interakcije promijenila nasmiješeni izraz lica.

Odnos Messija i novinarke Martinez počeo je dobivati medijsku pažnju nakon njenog intervjua s argentinskom zvijezdom na Svjetskom prvenstvu u Katru, a ubrzo nakon toga argentinski mediji su se raspisali kako su Martinez i Messi u dobrim odnosima, zbog čega je njegova supruga navodno izuzetno ljubomorna.

Linker
17. svibanj 2024 07:14