Blaž Slišković
 FK ŽELJEZNIČAR
ZAR VEĆ?

Apsolutna ikona Torcide odlazi nakon mjesec dana? Nije bio na treningu, vratio je ključeve od stana...

Doveden je kao rješenje za posljednjih osam kola sezone, ali pozitivni rezultati su izostali.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. svibanj 2021. 20:03

Nema tome dugo, dapače - prije točno mjesec dana, 14. travnja predstavljen je u salonu na Grbavici, a već danas se o Blažu Sliškoviću u BiH-medijima piše kao o bivšem treneru sarajevskog Željezničara. Osam kola prije kraja doveden je kako bi klub uspeo na ljestvici do europskih pozicija, ali...

U mjesec dana ekipu je vodio pet puta i upisao tri poraza uz dva remija, što je daleko od željenih rezultata uprave kluba. Doduše, ove srijede Slišković nije ni vodio Željezničar protiv Veleža u Mostaru (2:2) zbog obiteljskih problema, o čemu je ranije i obavijestio upravu.

Međutim, danas se nije pojavio na treningu, a BiH-mediji pišu o tome da je i vratio ključeve stana u Sarajevu kojeg je po dolasku u Željezničar dobio na korištenje. Slišković je na klupi Željezničara naslijedio Amara Osima, a prethodno je u karijeri radio između ostalog u Zrinjskom, s kojim je osvojio dvije titule domaćeg prvaka te u Širokom Brijegu, ali i Hajduku kojeg je vodio 2004. i 2005. godine.

Slišković je u igračkoj karijeri nastupao za Hajduk s kojim je 1984. osvojio prvenstvo bivše države. Jedan je od omiljenijih likova Torcide s kojom ga još od igračkih dana vežu lijepe uspomene. Tri kola prije kraja BiH-prvenstva, Željezničar je tek na 7. mjestu ljestvice s nedohvatnih 13 bodova za trećeplasiranim Veležom.

Linker
01. svibanj 2024 23:39