CRISTINA QUICLER Afp
ČUDNA IZJAVA

Apsolutna legenda Barce iskrena: ‘Trebali su prodati Messija kao što je to Real napravio s Ronaldom‘

Rivaldo je također priznao kako on nikada ne bi odbio Real da je u jednom trenutku stigla ponuda
Piše: SNObjavljeno: 30. siječanj 2021. 08:25

Jedan od najboljih igrača Barcelone u povijesti, Brazilac Rivaldo smatra kako su Katalonci trebali prodati Lionela Messija kada su za to imali priliku.

Trakavica oko odlaska Argentinca trajala je mjesecima, a u konačnici se završila njegovim ostankom na Nou Campu. Rivaldo ipak smatra da je njegov ostanak pogreška koju je rukovodstvo kluba napravilo.

- Prethodno rukovodstvo je napravilo pogrešku što nije prodalo Messija. Mogli su napraviti nešto slično kao što je Real Madrid učinio s Cristianom Ronaldom. Prodali su ga i zaradili oko 100 milijuna eura, smatra Rivaldo.

image
CRISTINA QUICLER Afp

Rivaldo je također priznao kako on nikada ne bi odbio Real Madrid da je u jednom trenutku stigla ponuda obzirom da je veliki prijatelj s Ronaldom te je imao želju još jednom zaigrati s njim.

- Bilo bi vrhunski da sam igrao s Ronaldom u Realu. Bili bismo zastrašujući duo, rekao je Rivaldo za 'Betfair', pa dodao:

- Igrajući za Brazil smo pokazali što sve možemo, a bili bismo još ubojitiji da smo u reprezentaciju prenijeli kemiju iz kluba. Odbrane bi nas se plašile.

Linker
20. travanj 2024 05:22