REUTERS
PRAVA RAVNOTEŽA

ARGENTINSKI ČAROBNJAK JE OPASNO NABRIJAN NA OVU SEZONU 'Barcelona je još jača bez Neymara, a s Ronaldom nikada neću biti prijatelj!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. studeni 2017. 16:29

Odlazak Neymara iz Barcelone u rekordnom transferu prema PSG-u za mnoge je bio znak kako Barca više neće biti tako jaka, no najveća zvijezda katalonskog diva i njegov najolji igrač. Lionel Messi, ističe upravo suprotno.

"Slažem se kako je odlazak Neymara potpuno promijenio naš stil igre. Izgubili smo dosta prema naprijed, ali zato smo sada u obrani puno jači. Mislim da smo općenito bolji i jači jer smo čvršći i kompaktniji u veznom redu. Sada imamo jako dobru ravnotežu", pojasnio je Messi koji je na nedavnom potpisivanju novog ugovora odgovarao na brojna pitanja novinara koje je, između ostalog, zanimala i priroda njegovog odnosa s Cristianom Ronaldom:

"Ronaldo i ja nikada nećemo biti prijatelji. Prijateljstvo je nešto što se gradi godinama, a mi se jednostavno niti ne družimo. Među nama je sve u redu, ali jednostavno se nemamo ni vremena družiti tako da sigurno nije pravo prijateljstvo. Uglavnom se viđamo na dodjelama raznih nagrada, ili na utakmicama", rekao je Messi.

Linker
30. travanj 2024 16:09