INSTAGRAM SCREENSHOT
VOLI LATINO MUŠKARCE

FOTO: Atraktivna Joana brzo je prežalila zatvorenog Danija Alvesa, utjehu pronalazi u nekoć velikoj nadi Reala?

Fotografija objavljena na društvenim mrežama zagolicala je maštu pratiteljima
Piše: SNObjavljeno: 17. lipanj 2023. 18:28

Bivša supruga Danija Alvesa - Joana Sanz - preboljela je nesretni brak u društvu drugog nogometaša. Nekadašnja manekenka digla je ruke od posrnule brazilske zvijezde koja iza rešetaka čeka suđenje zbog silovanja, a sada uživa u društvu kolumbijskog superstara čija karijera nikada nije dosegla očekivane vrhunce. Joana se, naime, na društvenim mrežama pohvalila kako je u društvu Jamesa Rodrigueza.

"Hvala ti, James, na dobrodošlici u tvoju prekrasnu zemlju. Kakva lijepa energija", napisala je između ostalog uz fotografiju.

image
INSTAGRAM SCREENSHOT

James Rodriguez bio je jedan od najtraženijih svjetskih nogometaša nakon SP-a 2014. Real je za njegov potpis platio Monacu čak 75 milijuna eura, no Kolumbijac to ulaganje nikada nije opravdao.

Pokušao je spasiti karijeru na posudbi u Bayernu, potom Evertonu i katarskom Al-Rayyanu, a posljednji angažman imao je u Olympiacosu koji je bio neuspješan u toj mjeri da je suradnja raskinuta i prije nego što je sezona završila. Trenutno je bez kluba i iako mu je tek 31. godina na pragu je nogometne mirovine.

Istovremeno Dani Alves broji zatvorske dane. Najtrofejniji nogometaš svijeta iza rešetaka je još od 20. siječnja, a prije nekoliko dana odbijena mu je još jedna žalba kojom je tražio puštanje na slobodu do početka suđenja. Njegovi odvjetnici zatražili su, naime, da ga se pusti uz jamčevinu s obzirom na to da živi u Barceloni te da stoga ne postoji opasnosti od bijega, no nisu uvjerili sud.

Brazilac i dalje tvrdi kako je nevin te da nije silovao djevojku koju je upoznao u noćnom klubu nego je odnos bio sporazuman. Joana je isprva podržavala svoga supruga, no njezina vjera u njegovu nevinost nije dugo potrajala. Ni dva tjedna nakon što je uhićen predala je dokumente za razvod.

Linker
02. svibanj 2024 00:00