Wanda Nara

 SCREENSHOT: INSTAGRAM
NIJE DUGO ČEKAO

Atraktivna Wanda će ovu osvetu dobro zapamtiti! Bivša zvijezda PSG-a opasno uzvratila na ljubavni klinč s drugim

Novi detalji o turbulentnom odnosu Maura Icardija i Wande Nare pune medijske stupce
Piše: SNObjavljeno: 25. listopad 2022. 17:17

Slavni argentinski nogometaš PSG-a na posudbi u Galatasarayu vezu sa svojom menadžericom je započeo dok je ovaj bio u vezi s Maxijem Lopezom, ali to se nije pokazalo kao prepreka. Nara se 2013. razvela od Lopeza i tako se otvorio put za njihovu vezu. Icardijevi usponi i padovi u kontroverznoj vezi s poznatom manekenkom i menadžericom ‘u milimetar‘ su dokumentirani na svim društvenim mrežama i portalima, a prošli su mjesec konačno objavili da se razvode - i to nakon optužbi da je u pitanju njegova nevjera.

Nara je prvotno oprostila Icardiju i činilo se da je pomirenje na pomolu, ali onda je slavna menadžerica za potrebe glazbenog spota vrućim poljupcima počastila poznatog repera poznatog pod umjetničkim imenom L-Gante. Golišave scene snimljene u krevetu razbjesnile su Icardija koji je bez dozvole Galatasaraya otputovao u Argentinu.

Sada se pojavio novi moment u cijeloj priči, a reagirao je Icardi koji je odlučio Nari zadati težak udarac. Naime, on je odlučio s Narom prekinuti sve poslovne odnose i dao joj je otkaz kao svojoj menadžerici.

Odmah je Icardi tražio da se Nari blokiraju isplate na njezin račun. Argentinski mediji navode kako je takav potez Icardija teško uzdrmao atraktivnu menadžericu. Dakle, poslovni odnos na relaciji Icardi - Nara sada je prekinut, a par će imati kontakte isključivo zbog djece (zajednički imaju dvije kćeri).

Turski mediji tako navode da se Nara u ponedjeljak vratila u Istanbul kako bi vidjela djecu, a Icardi joj je unajmio hotelsku sobu da budu razdvojeni.

image
GALATASARAY SK/AFP/PROFIMEDIA Galatasaray Sk/Afp/Profimedia

Linker
13. travanj 2024 21:31