FUTSAL DINAMO
VELIKO SRCE

Bad Blue Boysi organiziraju humanitarni turnir za obitelj Šimić, zaigrat će i legende NK Dinama

Na turniru će sudjelovati četiri hrvatska futsal kluba, prvoligaš Futsal Dinamo te drugoligaši Siscia, Petrinjčica i Šibenik 1983
Piše: SNObjavljeno: 06. siječanj 2023. 11:54

Obitelj Šimić iz Siska je prije nešto više od dvije godine ostala bez krova nad glavom nakon razornog potresa u Sisačko-moslovačkoj županiji, a potom ju je pogodila i teška bolest. Humanitarna i donatorska akcija ‘Vratimo djecu u topli dom’, a kojoj je cilj prikupljanje sredstava za obitelj Šimić, traje već neko vrijeme, a istoj su se priključili i Bad Blue Boysi iz Siska, Petrinje i okolice koji su organizirali humanitarni malonogometni turnir, a koji će se održati u petak od 17 sati u SD Brezovica u Sisku.

“Drage Sisčanke i Sišćani, ovim putem vas pozivam na humanitarni malonogometni turnir koji će se održati 6. siješnja u dvorani Brezovica. Dođite i pomozite obitelji Šimić da se vrate u svoj topli dom. Šaljem velike pozdrave”, rekao je kapetan GNK Dinama Arijan Ademi, a na službenoj Facebook stranici akcije na turnir su gledatelje pozvala brojna poznata imena iz hrvatskog sporta, ali i javnog života poput Dubravka Šimenca, Igora Bišćana, Antonija Franje, Tome Šokote, Jerka Leke, Filipa Zubčića, Veldina Karića, Hrvoja Kečkeša, Marija Jozića, Andrije Jarka, Ivana Doriana Molnara i drugih.

image
FUTSAL DINAMO

Na turniru će sudjelovati četiri hrvatska futsal kluba, prvoligaš Futsal Dinamo te drugoligaši Siscia, Petrinjčica i Šibenik 1983. Prije utakmica za odličja održat će se i dvoboj između veterana Siska i okolice te legendi NK Dinama za koje će nastupiti prilično zvučna imena koja su obilježila povijest zagrebačkog nogometnog kluba: Silvio Marić, Jerko Leko, Edin Mujčin, Ivan Kelava, Filip Lončarić, Antonio Franja, Veldin Karić, Hrvoje Štrok, Domagoj Abramović, Danijel Pranjić, Alen Ferček, Ivica Antolić…

U sklopu sportsko-humanitarne manifestacije održat će se i utakmice mladih kategorija Futsal Dinama protiv vršnjaka iz lokalnih klubova Metalac i Petrinjčica, a prije samog početka turnira (17.30), svoju utakmicu odigrat će se i utakmica izmešu 57. brigade HV Marijan Celjak i Siska i Udcruge 2. gardijske brigade Gromovi.

VIŠE SAZNAJTE OVDJE

Linker
23. travanj 2024 05:43