Fotolive/pa Images/profimedia
ŠOKIRAN JE TRETMANOM

Balotteli se skupim automobilom zaletio u ogradu pa poručio: ‘Ima milijardu problema, a vijest je moja nesreća‘

‘Naprosto, uništio sam vlastiti auto i otišao kući‘, komentirao je Talijan
Piše: Mladen BarišaObjavljeno: 26. studeni 2023. 18:25

Mario Balotelli posljednjih je dana uzurpirao pozornost medija, poglavito turskih i talijanskih budući da je trenutačno nogometaš Adane Demirspor, a incident koji je prouzročio dogodio se – u Bresciji. Balotelli je tijekom voženje izgubio nadzor nad automobilom i udario u ogradu. S obzirom da je brzina bila sasvim neprilagođena cesti i uvjetima vožnje 33-godišnji je talijanski nogometaš posve uništio skupocjeni automobil. No, talijanski su mediji, uz snimku olupine, plasirali i vijest kako je Balotelli odbio alkotest.

Nekoliko dana nakon događaja oglasio se i sam nogometaš:

- Slupao sam automobil, a zatim otišao doma drugim autom. Mislim da je potenciranje afera oko ovakvih stvari izašlo iz mode. Mogao bih razumijeti da je u nesreću bio još netko umiješan ili da je bilo ozlijeđenih, ali ništa od toga nije se dogodilo. Naprosto, uništio sam vlastiti auto i otišao kući. Na svijetu je milijardu problema, a udarna vijest u medijima je moja nesreća. Umjesto da se bave bitnim i ozbiljnim temama mediji su napravili priču o mom slupanom autu. Nevjerojatno! Možda bi bilo zanimljivije da nisam imao kasko osiguranje, ali nasreću jesam – ustvrdio je Balotelli.

"Zločesti dečko" talijanskog nogometa kako su ga "krstili" tamošnji mediji u karijeri je igrao za Inter, Manchester City, Milan, Liverpool, Nicu, Olympique Marseille, Bresciju, Monzu, te Sion iz kojega je ljetos prešao u tursku Adanu. Iako Balotelli tvrdi kako je zadovoljan svojom karijerom većina će kroničara konstatirati kako se radi o oglednom primjerku igrača koji je "iznevjerio vlastiti talent".

Za reprezentaciju Italije Mario Balotelli je ostvario 36 nastupa i postigao 14 golova. Posljednji je susret za "azzure" odigrao prije pet godina u Ligi nacija protiv Poljske. Nakon što se Italija u dramatičnom ogledu protiv Ukrajine (0:0) jedva kvalificirala na Euro, Balotelli je talijanske novinare zaskočio izjavom:

- Koliko puta su Raspadori i Scamacca pucali prema ukrajinskim vratima? Kada sam zdrav još uvijek sam najbolji napadač, kojega Italija ima. Naravno da se nadam Spalettijevom pozivu – ustvrdio je Balotelli.

Mediji se počesto nisu slagali s njegovim ponašenjem i nerijetko kontroverznim stavovima, ali nitko ne može poreći da s Balotellijem kao sugovornikom – nikada nije bilo dosadno.

Linker
03. svibanj 2024 20:03