LAURENCE GRIFFITHS/PA IMAGES/PROFIMEDIA
JAVLJA KATALONSKI SPORT

Barcelona dovodi veliko pojačanje iz Cityja!? Kod Guardiole je pao u drugi plan, a Camp Nou ga treba

Igrač je navodno zainteresiran, a u početku bi se radilo o posudbi do kraja sezone
Piše: SNObjavljeno: 18. rujan 2021. 13:53

Stvari u Barcelone ne izgledaju najbolje, nema više Lea Messija, a težak poraz od Bayerna na Camp Nouu (0-3) samo je dodatno razljutio navijače katalonskog kluba.

No više od poraza, boli podatak da Barca u tom susretu nije uputila niti jedan jedini udarac u okvir gola, a to je nešto što stranice koje se bave obradom statističkim podataka ne pamte. Kako riješi taj problem u napadu? Dovođenje pojačanja je očito jedan od načina, a čini se da su u Barceloni već počeli raditi na tome.

Naime, katalonski sport na svojoj je naslovnici najavio operaciju zvanu Raheem Sterling.

image
ADRIAN DENNIS/AFP/PROFIMEDIA

Krilni napadač Manchester Cityja odavno je želja Barcelone koja ga je već jednom pokušala dovesti u svoje redove. Bio je to, očito, neuspješan pokušaj, ali sada će Katalonci probati još jednom. Ovoga puta je i situacija nešto drugačija. Sterling je kod Pepa Guardiole izgubio mjesto u prvih 11, a Barcelona bi mu ponudila ono što 'Građani' u ovim trenucima ne mogu ili bolje rečeno - ne žele, a to je veća minutaža.

Navodno je igrač zainteresiran, a novi dres mogao bi navići već u siječnju iduće godine. Radilo bi se o posudbi koja bi trajala barem do kraja sezone.

Sterling je, podsjetimo, u City stigao 2015. godine u transferu vrijednom 63.7 milijuna eura. Od tada je upisao 297 nastupa i pritom zabio 115 pogodaka te ubilježio 87 asistencija.

Linker
23. travanj 2024 20:55