Barcelona 1999.
 Clive Mason /Allsport / Clive Mason Getty Images
SAMO NOSTALGIJA

BARCIN POVRATAK U PROŠLOST! AKO JE OVO ISTINA, BIT ĆE TO PUN POGODAK Na društvenim mrežama kruži novi dres velikana, a navijači su ostali oduševljeni

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. svibanj 2020. 10:38

Nogometaši u Španjolskoj trebali bi uskoro proći liječnička testiranja na koronavirus, a zatim i započeti s individualnim treniranjem u svojim klupskim centrima.

Španjolski državni ured za sport (CSD) dopustio je od ovog tjedna individualno treniranje nakon što su igrači 50 dana zatvoreni u svojim stanovima i kućama gdje vježbaju. Od subote smiju sat vremena trčati na ulici kao i preostalih 47 milijuna stanovnika. No da bi mogli izaći na travnjake moraju ispuniti zdravstvene kriterije uključujući testiranje na koronavirus.

Osim o zdravstvenoj situaciji klubovi su već počeli razmišljati i o idućoj sezoni, a to kod većine uključuje i nove dresove. Tijekom godina smo se znali nagledati svakakvih inačica, a posebno je bilo interesantno pratiti velikane.

Klub oko čijih se dresova raspravlja vjerojatno najviše od svih je Barcelona, a i ovog puta su glavna tema u Španjolskoj. Naime, na pojedinim društvenim mrežama pojavila se nova verzija dresa za sezonu 2021./2022. koja je oduševila navijače.

Ukoliko će ovo zaista biti novi dres Blaugrane to znači da su se na Nou Campu odlučili vratiti malo u prošlost, točnije u 1999. godinu kada je klub slavio 100 godina. Tada je Barcelona posljednji put imala ovakav dizajn glavnog dresa kada je jedna polovica bila plava, a druga crvena.

Da će upravo tako izgledati novi dresovi još uvijek nema službene potvrde, ali navijači su oduševljeni.

Linker
24. travanj 2024 03:54