MICHAEL REAVES Afp
NA PUTU ZA LONDON

Barcina zvijezda ne želi u Man. United! Odlazak u Chelsea sada je sasvim izvjestan, a ovo je glavni razlog

Barcelona navodno traži 25 milijuna funti, što sugerira da je dogovor blizu
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 18. kolovoz 2022. 10:22

Pierre-Emerick Aubameyang korak je do potpisa za Chelsea. Prema Barceloninom insajderu Gerardu Romeru, Chelsea je poslao ponudu tešku 23 milijuna funti (27 milijuna eura), a Barcelona navodno traži 25 milijuna funti, što sugerira da je dogovor blizu.

Navodno se u utrku za Aubom uključio i Manchester United, ali je napadač iz Gabona skloniji otići u London, između ostalog jer ga tamo čeka Thomas Tuchel s kojim je odlično surađivao dok ga je vodio kao trener Borussije Dortmund.

Jako upućeni Fabrizio Romano također je nepopustljiv u tome da se Aubameyang samo želi pridružiti Chelseaju: "Nema pregovora između Pierre-Emericka Aubameyanga i Man. Uniteda, kako stvari sada stoje. Isključeno je to još prije nekoliko dana, Pierre je usredotočen na ponudu Chelseaja jer želi nogomet u Ligi prvaka. U četvrtak bi se trebali dogovoriti i osobni uvjeti napadača."

Prodaja bi pomogla katalonskom divu u potrazi za financijskom sigurnošću nakon burnog ljeta koje je izazvalo brojne probleme iza kulisa. Doduše, u španjolskim medijima provlače tvrdnju da Xavi ne želi izgubiti Aubameyanga, ali ne može ni njemu klub ispuniti baš svaku želju. Aubameyang kraj Lewandowskog doista nije nužan Barceloni.

Linker
26. travanj 2024 13:06