BUNDESLIGA

Bayer šokirao Borussiju (D) na Westfalenu, Jedvaj odigrao cijelu utakmicu

Rudari su početkom drugog dijela poveli preko Huntelaara, a onda su nestali u 180 sekundi. Toliko je, naime, trebalo Pribu i Joseluu za potpuni preokret
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. kolovoz 2014. 21:02

Uzbudljivo je bilo otvaranje 52. bundesligaške sezone, Wolfsburg je bio nadomak bod u Münchenu, nisu uspjeli, ali pokazali su kako je Bayern trenutačno ranjiv i prvenstvo bi nakon dvije sezone napokon moglo biti i zanimljivo što se utrke za naslov tiče.

- Za svakog trenera na svijetu najvažnija je pobjeda. Nakon 2:0 više nismo kontrolirali igru, Wolfsburg je bio bolji. Imamo velikih problema, trenutačno igrači mogu biti na visokoj razini tek 65, 70 minuta. Trebamo vremena - zavapio je Pep Guardiola.

A sve manje vremena ima Jens Keller. Trener Schalkea grmio je nakon sramotnog kup-ispadanja od trećeligaša Dynama iz Dresdena, igračima poručio kako će biti velikih promjena i jučer je u Hannoveru promiješao postavu. Međutim, nije mu vrijedilo ništa. Rudari su početkom drugog dijela poveli preko Huntelaara, a onda su nestali u 180 sekundi. Toliko je, naime, trebalo Pribu i Joseluu za potpuni preokret. Poznavajući kako stvari funkcioniraju u Gelsenkirchenu, ubrzo bi moglo doći i do potresa, velike ambicije već na početku su doživjele dva velika udarca.

Linker
05. svibanj 2024 04:11