RONNY HARTMANN Afp
KUHA SE VELIKI TRANSFER

‘Bayern je prošlost, Lewa ima priliku zaigrati za klub svojih snova. Znao je on dobro kakav je bio njihov plan‘

‘Bayern je izgubio Roberta ne samo kao igrača, već i kao osobu‘, poručio je agent slavnog Poljaka
Piše: SNObjavljeno: 23. svibanj 2022. 09:28

Nastavlja se sapunica oko budućnosti jednog od najboljih napadača svijeta i sve je veći pritisak na Bayernu koji nije u najboljim odnosima s čovjekom koji mu je donio toliko veselja, golova i trofeja...

Pini Zahavi, agent Roberta Lewandowskog, u razgovoru za Bild jasno je rekao: "Za Lewandowskog je Bayern prošlost. Robert ima priliku zaigrati za klub svojih snova."

"Zašto mu Bayern blokira tu priliku?" - pita se Zahavi prozivajući slavni njemački klub koji navodno ne pušta Lewu iako je njegova želja zaigrati u drugoj sredini, da budemo precizniji, Barceloni koja je pokazala interes za njegovim uslugama.

image
RONNY HARTMANN Afp

Lewandowskog ugovor s Bayernom veže još godinu dana, a Zahavi se boji da bi Bavarci mogli silom zadržati njegovog igrača.

"Da, mogu ga držati još godinu dana, ali to im ne bih savjetovao. Lewandowski je pametan čovjek i dobro zna što se oko njega događalo i što je sve Bayern planirao. Znao je da ga klub želi zamijeniti s Haalandom. On želi otići već ovoga ljeta. Za novac nas nije briga. A istina je ta da već mjesecima ne osjeća poštovanje čelnih ljudi. Bayern je izgubio Roberta ne samo kao igrača, već i kao osobu", poručio je Zahavi pa dodao:

"Ja vam zapravo nisam imao namjeru izaći u javnost s ovim izjavama. Poštujem klub poput Bayerna, ali nisam mogao ignorirati njihove posljednje poruke."

Bavarci ga ne žele prodati

Iako se spominje Barcelonina ponuda od 32 milijuna eura, čini se da u bavarskom gigantu ne odustaju od svojih namjera.

"Stvari su jasne. Lewa ima ugovor do 2023. godine i on će ga odraditi do kraja. On ima agenta koji ga izluđuje. On ne igra pošteno", poručio je nedavno sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić u razgovoru za Sport1 televiziju.

Linker
30. svibanj 2022 09:50