GUARDIOLA

'Bayern nije u krizi'

'Kriza? Nema krize, takve se stvari dogode prije ili kasnije, ne možete stalno pobijeđivati i imati prednost od 25 bodova ispred prvog pratitelja na tablici' - kaže Pep
Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 07. veljača 2015. 14:02

Trener Bayern Josep Guardiola tvrdi da nema krize u bavarskoj momčadi. Bayern je loše krenuo u nastavak njemačkog prvenstva, izgubili su na gostovanju kod Wolfsburga sa 4:1, pa remizirali na Allianz Areni sa Schalkeom 1:1.

- Kriza? Nema krize, takve se stvari dogode prije ili kasnije, ne možete stalno pobijeđivati i imati prednost od 25 bodova ispred prvog pratitelja na tablici. Nema razloga za zabrinutost - rekao je Guardiola, čija je momčad imala 14 pobjeda i tri neodlučena rezultata u 17 utakmica prvog dijela bundesligaškog natjecanja. Katalonac se osvrnuo i na crveni karton stopera Boatenga na početku ogleda sa Schalkeom.

- Bio je to jedanaesterac i crveni karton, ali tri utakmice kazne koje je dobio za taj prekršaj su pretjerane. To je prestrogo - smatra.

Guardiola se potom ispričao njemačkoj javnosti i zbog grljenja pomoćnog suca tijekom tog ogleda te obećao da će bolje kontrolirati emocije u nastavku prvenstva.

Linker
22. rujan 2024 20:31