AFP
NAPOLI

Benitez potjerao Callejona

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. srpanj 2014. 14:04

Nakon što je u medijima odjeknula vijest da je trener Napolija Rafa Benitez potjerao Josea Callejona s treninga u nedjelju, za usluge španjolskog nogometaša angažirao se aktualni prvak Primere – Atletico Madrid...

Benitez je u nedjelju zbog nedovoljnog zalaganja izbacio Callejona s treninga, na što je odmah, prenosi španjolski AS, reagirao Atletico Madrid i krenuo u akciju ispipavanja situacije. Ukoliko su odnosi Callejona i trenera Beniteza uvelike zategnuti, Atletico bi mogao ponovno probati dovesti španjolskog napadača, kao što je to pokušao prije otprilike mjesec dana. Tada je 21 milijun eura glatko odbijen.

Atletico i dalje traži partnera našem Mariju Mandžukiću u napadu za iduću sezonu, a Callejon je jedna od velikih želja trenera Diega Simeonea. Druga mu se ispunila ovog ponedjeljka, jer je iz Real Sociedada doveden krilni igrač Antoine Griezmann, koji još mora proći liječnički pregled i potpisati ugovor.

Spomenimo i da Simeone, prema pisanju AS-a, u vidu ima i drugog Španjolca, Santija Cazorlu, aktualnog člana londonskog Arsenala.

Linker
10. svibanj 2024 22:24