Karim Benzema
 LLUIS GENE Afp
POČELO JE SUĐENJE

Benzema čeka nagradu života, a istovremeno mu prijeti zatvor: Evo što bi moglo narušiti sezonu iz snova

Francuza je tužio bivši suigrač Mathieu Valbuena koji ga optužuje za iznudu snimkom seksa
Piše: SNObjavljeno: 19. listopad 2021. 15:35

Karim Benzema uživa u možda i najboljim trenucima svoje karijere. U 10 utakmica ove sezone za Real je zabio 10 golova i upisao sedam asistencija, a vratio se i u reprezentaciju Francuske za koju je u četiri utakmice zabio četiri gola.

Sjajne igre dovele su Francuza u sami vrh kandidata za Zlatnu loptu i stvarno je za njega ovo sezona iz snova. Ipak, idila bi mogla uskoro biti narušena jer francuskom reprezentativcu u srijedu počinje suđenje u kojem je glavni optuženik.

Bivši suigrač iz reprezentacije Mathieu Valbuena ga je optužio za pokušaj iznude, a skandal je u javnost izašao još 2015. godine. Benzema je navodno Valbuenu ucjenivao snimkom seksa koju je posjedovao, a zbog toga je i izbačen iz reprezentacije u koju ga je nedavno vratio Deshamps.

Prije šest godina su zapravo neimenovane četiri osobe preko Benzema tražile od Valbuene novac i prijetile kako će objaviti kontroverznu snimku seksa ako im taj novac ne bude uplaćen. Benzema je nekoliko puta sve te optužbe odbacio, a sada će sve morati dokazati na sudu.

Suđenje će se održati u Versaillesu od 20. do 22. listopada, a Benzemi prijeti i zatvorska kazna od pet godina zatvora ako se pokaže da je ipak kriv za ono za što ga se tereti.

Linker
26. travanj 2024 11:04