Anp/Alamy/Alamy/Profimedia
POSEBNA VEZA

Benzema otkrio kako funkcionira Modrićeva magija: ‘Komunicira očima, pogled je dovoljan da se razumijemo‘

Nova Zlatna lopta je posebno istaknula kapetana Vatrenih s kojim bez riječi ima odličnu komunikaciju
Piše: SNObjavljeno: 22. listopad 2022. 11:54

Karim Benzema, nova Zlatna lopta, dao je intervju za France Football nakon primanja prestižne nagrade za najboljeg igrača. Napadač Real Madrida i Frnacuske u intervjuu se dotaknuo i svojeg suigrača, bivše Zlatne lopte, Luke Modrića i opisao posebnu vezu koju s njim ima.

"S Modrićem ne morate pričati na terenu. On komunicira očima. Pogleda me i zna kako mi je tijelo pozicionirano. Ja pogledam njega i znam u kakvoj je poziciji. Obojica znamo što će se nakon toga dogoditi", rekao je Benzema pa se osvrnuo na gol protiv PSG-a u osmini finala Lige prvaka koji mu je namjestio baš kapetan Vatrenih:

"Protiv PSG-a na Bernabeuu su svi mislili da će Modrić pucati kod gola za 2:1, ali ja sam znao da će dodati. Oči, kretnje i glava se gledaju prije nogu. Velikim igračima je pogled dovoljan da sve razumiju", otrkio je Benzema.

Upravo je taj gol Realu donio 2:2 i ostavio ga u igri za prolazak, a Benzema je dvije minute nakon toga zabio i za pobjedu i odlazak u četvrtfinale najelitnijeg europskog natjecanja. Na kraju je Real i podigao pehar namijenjen pobjedniku Lige prvaka.

Linker
19. svibanj 2024 21:28