JACK GUEZ Afp
TEMA NA OTOKU

‘Bi li doveo Modrića u Liverpool? Možete ga dobiti za dvije sezone, ali radije bih uzeo jednog drugog!‘

Luka Modrić je i s 37 glavna tema brojnih sportskih medija koji ga svako toliko sele u novi klub
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 16. prosinac 2022. 13:48

Zna se da je Luka Modrić i dalje neizostavni član udarne postave Real Madrida, s kojim ima ugovor do kraja sezone. Isto se tako zna da postoji vrlo velika vjerojatnost da će ga produljiti, no jasno je da se njegova karijera polako ipak bliži svom kraju.

Naravno, s obzirom na to kako igra i kako brine o sebi, kapetan Vatrenih sigurno može još neko vrijeme igrati na visokoj razini, bilo to u Realu ili negdje drugdje.

Modrić je i dalje tema medija diljem svijeta nakon što je s Hrvatskom drugi put zaredom ušao u polufinale Svjetskog prvenstva, pa je tako engleski TalkSport upitao stručnog komentatora Darrena Benta bi li doveo Luku Modrića u Liverpool.

"Možete dobiti Modrića za sljedeće dvije sezone, ali sigurno radije želite Bellinghama za sljedećih 10", odgovorio je Bent. Voditelj Andy Goldstein ga je potom pitao bi li ipak radije potpisao Modrića, a on je odgovorio: "Sada ne."

Nije odustao voditelj, sugerirao je kako bi Modrić bio bolje rješenje za jednu sezonu nego mladi engleski veznjak: "Ne znam, Liverpool treba kreativnost", odgovorio je Bent.

Jasno je da bi dovođenje Bellinghama na Anfield dugoročno imalo više smisla za Redse. Međutim, nešto će se pitati i Borussiju Dortmund, koja će na ljeto sigurno tražiti visoku cijenu za svog dragulja.



POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

Tko će od Vatrenih sigurno napraviti transfer nakon Mundijala, a za koga se ne bi čudili da ode u veliki klub? Koliko će Hrvata biti u idealnoj momčadi prvenstva? S kojim sustavom bi Dalić mogao iznenaditi Maroko? Odgovore na ta i druga pitanja saznajte u novom Mundocastu u kojem je gostovao Stjepan Tomas:

Linker
07. svibanj 2024 22:44