Denis Doyle/Getty Images
DOSTA JE BILO

BIJESNI ZIDANE NAJAVIO PROMJENE U REALU 'Nema šanse da više igramo ovako!'

Blijeda predstava Reala na gostovanju kod Las Palmasa uvjerila je i trenera Zinedinea Zidanea da mora nešto mijenjati u momčadi.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 14. ožujak 2016. 14:15

Real je na gostovanju u 27. kolu poveo golom Ramosa u 24. minuti, a potom zamalo sve prosuo u zadnjim minutama. Tri minute prije kraja Willian Jose je izjednačio baš nakon pogreške Ramosa, a Kraljeve je dvije minute poslije spasio Casemiro, pogotkom za konačnih 2:1.

Neuvjerljivi Real može biti sretan konačnim ishodom, domaćini su zaslužili remi, a svjestan je toga i trener Reala Zinedine Zidane.

"Odlazimo sretni s rezultatom, ali jako sam ljut zbog naše igre u drugom poluvremenu. Uzeli smo tri boda, ali morat ćemo analizirati što nam se to dogodilo. Drugo poluvrijeme me je jako zabrinulo", izjavio je nakon utakmice Zidane i najavio promjene u igri:

"Ako se želimo nadati bilo kakvom dobrom rezultatu, moramo igrati bolje. Ovakva igra nas ne vodi nikuda! Nema šanse da više igramo ovako kao u drugom poluvremenu. To je sve što vam sada mogu reći. Moram još jednom pogledati utakmicu u miru, ali uvjeren sam da možemo igrati drugačije", poručio je trener Reala.

Linker
19. svibanj 2024 00:55