BEN STANSALL Afp
DREAM TEAM

Bila bi to jedna od najvećih nogometnih senzacija zadnjih godina: Messi i Ronaldo igrat će zajedno!?

Takav, dojučer nezamislivi, scenarij dosta ovisi o Mbappeu i Haalandu, ali sve je izgledniji...
Piše: Predrag Žukina/Jutarnji listObjavljeno: 03. prosinac 2021. 15:39

Je li na pomolu jedna od najvećih senzacija u svjetskom nogometu posljednjih godina?! Ako ne i najveća. Ako je istinita tvrdnja El Nacionala, Lionel Messi i Cristiano Ronaldo, dva najveća rivala u povijesti nogometa mogli bi zaigrati - ne više jedan protiv drugoga - nego rame uz rame.

Naravno, dogodilo bi se to u redovima i u dresovima Paris Saint-Germainea ako Kylian Mbappé sljedeće sezone ode u redove Real Madrida. Kako je sasvim izgledno da će Francuz dogodine Pariz zamijeniti Madridom, on se već navodno "obećao" gazdi Reala Florentinu Pérezu, tada je u potpunosti otvorena opcija transfera Cristiana Ronalda iz Manchester Uniteda u PSG.

Iako je 36-godišnji Portugalac, koji je protiv Arsenala probio magičnu granicu od 800 postignutih golova, rekao da želi završiti karijeru na Old Traffordu, navodno je njegov agent Jorge Mendes pariškom klubu ponudio njegove usluge. Naravno, taj senzacionalni transfer bio bi moguć izjalove li se planovi pariškog kluba da iz redova Borussije iz Dortmunda dovedu Erlinga Haalanda.

U spomenutoj je priči još uvijek previše onih "ako", no, po po principu klasičnog domino efekta i ta je opcija apsolutno moguća.

Linker
23. travanj 2024 08:40