MATIJA DJANJESIC/CROPIX Cropix
TRENER RIJEKE NAKON POBJEDE

‘Bili smo baš dobri, a ovih 11 nije nikad igralo zajedno! Za proći PAOK morat ćemo iznad maksimuma‘

Vidno sretan bio je strateg Rijeke poslije savršene partije protiv škotskog Hiberniana.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. kolovoz 2021. 23:00

Slavi nogometna Rijeka, raduje se i Hrvatska nakon prolaska Bijelih u Playoff-rundu Konferencijske lige. Rezultatski, ali i igrački uvjerljivo bilo je to u riječkom uzvratu protiv škotskog Hiberniana. Slavili su izabranici Gorana Tomića s 4:1, a posebno inspiriranu večer imali su Ganci u redovima domaćih. Duo Ampem - Abass imao je svoju strašnu večer, prvi je asistirao, drugi zabijao...

Nakon utakmice koja je Bijelima donijela još najmanje dva europska sraza s već poznatim suparnikom, grčkim PAOK-om, posebno sretan bio je trener Goran Tomić.

- Željeli smo napasti i pokazati da vjerujemo u sebe te odigrati drugačije nego u prvoj utakmici. Momčad smo u stvaranju, ovih jedanaest nikad nije igralo zajedno. Ali rastemo pobjeđujući, što je sjajno - kazao je strateg riječkog prvoligaša.

image
MATIJA DJANJESIC/CROPIX Cropix

Nije njegove snage pokolebao niti primljeni pogodak pola sata prije kraja, dapače...

- Odličan je dojam i odličan osjećaj nakon jedne ovakve utakmice. Kompletnu utakmicu smo odigrali baš dobro, malo jesmo pali nakon 1:1, ali brzo smo digli glavu. S njihovim crvenim kartonom sve je leglo na svoje mjesto, odigrali smo u tim trenucima baš onako kako treba - dodaje Tomić.

Nije se još razmišljalo o sljedećem euro-suparniku, bit će vremena.

PAOK, dakle. Iskusna i kvalitetna momčad, da bismo prošli, morat ćemo biti još puno bolji. Iznad maksimuma - kaže trener Riječana.

Linker
18. svibanj 2024 19:29