Goran Mehkek/CROPIX
HIDDINK SE SMIJE

'Bilić je zvao neke koji nisu za Vatrene, pa onaj Leko je ispao u Drugu tursku ligu!'

Izbornik Turaka pred suradnicima je izvadio dva popisa igrača i pokazivao: 'Vidite da naši nastupaju u većim klubovima. Gledam listu Hrvata i nisam impresioniran
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 08. studeni 2011. 23:17

Kako je izbacio iz programa press-konferencije i većinu ostalih medijskih aktivnosti, Guus Hiddink ima dovoljno vremena za čavrljanja u društvu suradnika. Javio nam se tako Vedad Vatansever, sin našeg dopisnika Yahije, koji je blizak s Turskim savezom i angažirali su ga za domaćina Hrvatskoj. Vatreni sutra stižu i odsjedaju u hotelu Hilton, svega nekoliko stotina metara od Swissotela Bosporous u kojem su domaćini.

- Bio sam s Hiddinkom i menadžerom nacionalne vrste Okanom Burukom. Nizozemac je svašta napričao - kaže Vedad.

Kako razmišlja Hiddink?

- Uvjeren je u pobjedu. Rekao je "Bit će teško ali prolazimo. Zato jer moramo, dužni smo za Bajram razveseliti narod kojem je itekako stalo do reprezentacije".

Nizozemac je siguran da su njegovi igrači bolji.

- Izvadio je dva popisa i pokazivao: "Vidite da naši nastupaju u većim klubovima, posebno ovi u Španjolskoj i Njemačkoj. Gledam listu Hrvata i nisam impresioniran. Pozvali su neke igrače koji uopće nisu za reprezentaciju, samo zato što nemaju koga. Recimo Jerko Leko! Pa zar je on rješenje!? A ispao je u Drugu tursku ligu - govorio je Nizozemac.

Linker
24. rujan 2024 10:35