screenshot
PREPUNO EMOCIJA

BIO JE TO VELIČANSTVENI DERBI, ALI SVI PRIČAJU SAMO O JEDNOM Ovo je slika oca i sina koja je obišla svijet i dokaz da je nogomet puno više od sporta!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. veljača 2019. 10:36

Bešiktaš i Fenerbahče odigrali su ludu utakmicu u derbiju 23. kola turskog prvenstva. Naime, susret je završio bez pobjednika (3:3), a valja istaknuti kako je hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida bio asistent za vodeći pogodak Bešiktaša.

Vodili su domaćini 3:0 na poluvremenu, ali Fenerbahče se u nastavku vratio u susret i s tri gola uzeo bod na vrućem gostovanju. Ipak, osim o utakmici svijet priča i o trenutku kojeg je uhvatila kamera, a riječ je o ocu i sinu koji su s tribina pratili svoj voljeni klub.

Kako smo već ranije napomenuli Fener je nakon prvih 45 minuta gubio s visokih 3:0 i izgledalo je kako mu prijeti pravi debakl, a trenutak koji je definivno obilježio susret je slika uplakanog oca i sina koja je obišla svijet.

screenshot

Srećom po dvojac njihov se klub u nastavku čudesno vratio u utakmicu i u konačnici odnio bod. Treći Bešiktaš sada ima 40 bodova, 11 manje od vodećeg Istanbul BB-a, a pet manje od drugog Galatasaraya, dok je Fenerbahce uspio izaći iz zone ispadanja, sada je 14. sa 25 bodova

Linker
20. travanj 2024 06:54