Andy van der Meyde je vodio buran život tijekom karijere

 Javier Soriano/Afp/Profimedia
NIZOZEMAC U SVOM STILU

Bio je velika zvijezda, ali karijeru je uništio načinom života: ‘Bio sam sladak, bogat i imao ogroman penis‘

Andy van der Meyde je mogao imati i veću karijeru, ali volio je izlaske i alkohol
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. svibanj 2022. 20:58

Andy van der Meyde je bio jedan od najboljih krilnih napadača početkom stoljeća. Bio je član odlične generacije Ajaxa koja je, uz njega, izbacila i Ibrahimovića, Sneijdera i Van der Vaarta, a kasnije je igrao i u Interu, pa u Evertonu prije povratka u rodnu Nizozemsku.

Karijera bi mu možda bila i veća da nije vodio buran život i izlazio gotovo svaku večer. Sam je priznao da mu je nogomet bio na trećem ili četvrtom mjestu, a sada je u intervjuu za nizozemske medije otkrio kako je sve izgledalo.

"Jako sam pogriješio. Kao nogometaš sam imao sve što žene mogu poželjeti. Bio sam sladak, bogat i imao ogroman penis. Zaradio sam milijune, ali sam bio potpuno lud", rekao je Van der Meyde koji je istaknuo kako ga najviše boli što njegova kćer, koja živi u Italiji, ne želi ni čuti za njega:

"Jako dugo sam bio loš otak. Nisam obraćao previše pažnje na svoju djecu. To mi je najveća greška u životu. Moja najstarija kćer me još uvijek ne želi vidjeti. Živi u Italiji. Redovno joj šaljem poruke samo da pokažem da i dalje svaki dan mislim na nju. Novac vam ne može uvijek donijeti sreću", poručio je Nizozemac.

Linker
16. travanj 2024 14:29